Apple Macbook Pro 1278 Adaptörü

Laptop Adaptörü  Apple  Macbook Pro 1278
Laptop Adaptörü Apple Macbook Pro 1278

0533 704 45 43 Hemen whatsapp üzerinden APPLE MACBOOK PRO 1278 bilgisayarınıza uyumlu laptop adaptörü için stok bilgisi ve fiyat isteyebilirsiniz.
02164814950
02164815481

Dizüstü bilgisayarlar hayatımıza girdiği günden bugüne taşınabilir oldukları için diğer bilgisayarlardan her zaman 1 puan öndedirler. Taşınabilirlik beraberinde depolanmış ve taşınabilir bir enerji kaynağı olan bataryayı gerektirir. Ve dizüstü bilgisayarımızın pilini doldurmak için şebeke elektriğini gerekli volta indirgeyecek laptop adaptörü olmazsa olmaz laptop aksesuarıdır.

Laptop adaptörü ne işe yarar?

Şebekeden gelen yüksek voltajı bilgisayarımızın pilini şarj edecek seviyeye düşüren aksesuarın adı laptop adaptörüdür.

Laptop adaptörü seçerken neye dikkat etmek gerekir?

Laptop adaptörü seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli unsur bilgisayarınıza uyumdur. Doğru volt ve amperdeki ürün seçilmeli ve bilgisayarın şarj soketine uygun olan adaptör bulunmalıdır.
Şarj soketine girebiliyor olması doğru adaptör olduğu anlamına gelmez.

APPLE MACBOOK PRO 1278 laptop şarj aleti
APPLE-MACBOOK PRO 1278 Laptop Şarj Adaptörü

Yanlış adaptör bilgisayarıma zarar verir mi?

Kesinlikle zarar verir! Kullanıcılar çoğu zaman bilgisayarlarının şarj soketine giren herhangi bir adaptörle cihazlarını şarj etmeyi denerler. Volt cihaza uygun ise sorunu kısa vadede hissetmeyebilirler. Ama yüksek volt bilgisayarınızın devrelerine onarılamayacak zararlar verebilir.

APPLE laptop adaptörümün kablosu koptu ne yapabilirim?

Kopan adaptör kablosu profesyonel kişiler tarafından onarılabilir. Fakat biz onarılmış kablolarda çok sorun yaşandığını bizzat deneyimlediğimiz için kablo onarımını müşterilerimize tavsiye etmiyor, onarım yapmıyoruz.

APPLE laptop adaptörünün kablosundan duman çıktı yanık kokuyor, neden?

Laptop şarj adaptörünüzün kablosu içinde eğilip bükülmeye çok da fazla mukavemetli olmayan bakır ve farklı iletken madenlerden üretilmiştir. Adaptörünüzü çantaya koyarken sıkı sıkı sarmak ezmek dolamak adaptörün içindeki kabloların zamanla aşınarak kopmasına ve bazen birbirine ufak ufak temas etmesine sebep olur. Bu temaslar kısa devre yaparak yanıklara ve bazen ateşli kıvılcımlara sebep olabilir. Çok tehlikeli bir durumdur. Kesinlikle adaptör kablolarımızı sıkı sıkı sarmak doğru bir davranış değildir. Ezilmeden çantaya koymak en doğrusu olacaktır.

En ucuz ve kaliteli APPLE MACBOOK PRO 1278 laptop şarj adaptörü nerede bulabilirim?

APPLE MACBOOK PRO 1278 için en uygun kaliteli yan sanayi adaptörler her zaman stoklarımızda olur. Güncel fiyat ve stok bilgisi için arayınız.
02164814950

APPLE MACBOOK PRO 1278 bilgisayarınız için orijinal yedek parçaları ikinci el laptop yedek parça sitemiz pcparca.com dan satın alabilirsiniz.

Pcparca.com

APPLE MACBOOK PRO 1278 laptop tamiri için adresinizde veya teknik servisimizde servis hizmeti almak isterseniz bilgisayar tamir servisi sitemizi inceleyebilirsiniz.